Cele 6 reguli despre relații pe care trebuie să le știi

0

Chiar dacă avem tendința de a crede că le știm pe toate, realitatea ne demonstrează faptul că, oricâte experiențe am avea, tot vom avea câte ceva de învățat de pe urma lor.

Înainte de a fi într-o relație, trebuie să fii convinsă de faptul că asta îți dorești și că nu mai ai sentimente față de fostul iubit. Putem avea o relație doar de dragul de a uita de fostul partener și de a ne rezolva anumite traume, însă adevărata rezolvare este în interiorul nostru. Oricât de clișeic ar suna, trebuie să te iubești mai întâi pe tine pentru a fi capabilă să oferi din iubirea ta și altcuiva. 

Cu siguranță ai avut în minte de mai multe ori până acum întrebarea: „oare ce să fac pentru a avea o relație?” Există o rețetă secretă? Ei bine, află că nici noi nu deținem secretul absolut, ci mai degrabă este important să ții cont de anumite reguli când vine vorba despre relații:

1. Realizezi importanța dragostei în viața ta

Atunci când iubim, o facem cu tot sufletul și ne dedicăm partenerului pe care îl avem. Însă, dacă este vorba doar despre o atracție fizică, atunci putem discuta despre o situație efemeră și care nu poate avea viitor, asta în cazul în care partenerii își doresc contrariul. Cu toate acestea, iubirea adevărată o descoperi atunci când realizezi că ea este cea care te ajută să treci peste momentele dificile în viață. Chiar dacă poți avea parte și de parteneri toxici, care să te consume, în cazul iubirii adevărate lucrurile nu stau chiar așa.

2. Folosești gelozia în avantajul tău

Gelozia poate apărea oricând într-o relație, indiferent de stadiul în care tu și partenerul vă aflați. Sentimentul de gelozie este unul destul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.