Cele 5 stadii importante ale unei relații

0

Când este momentul potrivit să ne mutăm împreună? Atunci când dispare entuziasmul de la început, dispar și sentimentele? O perioadă confuză înseamnă nevoia de despărțire? Specialiștii explică toate aceste lucruri. Iată care sunt cele cinci stadii ale unei relații, pe care majoritatea cuplurilor le experimentează:

Stadiul inconfortabil (sau ciudat)

A avut cineva parte de o primă întâlnire perfectă, deloc inconfortabilă? Există astfel de prime întâlniri? Din conversațiile pe care le-am purtat de-a lungul timpului atât cu femei, cât și cu bărbați, am ajuns la concluzia că acele prime câteva întâlniri nu sunt cele mai reușite. Sunt toate acele întrebări care îți invadează mintea „Mă place?”; „Am spus ceva greșit?”; „Oare gluma la care nu a râs a fost deplasată?”; „O sa ne mai vedem vreodată?” și enumerarea poate continua la nesfârșit.

Primii pași către o potențială relație sunt cei mai dificili și îți arată cele mai grele provocări. Trebuie să știi că nu trebuie să-ți formezi o părere definitivă în urma primei întâlniri, când amândoi aveți emoții și vă este teamă să nu lăsați o impresie greșită.

Stadiul atracției

După ce ați trecut de primul stadiu și ați reușit să vă formați o părere unul despre celălalt, ajungeți în cea de-a doua fază, a atracției – numită și faza lunii de miere. Acest început marchează, de obicei, cea mai frumoasă perioadă a relației, pentru că începeți să vă cunoașteți mai bine, aveți emoții atunci când vedeți un mesaj de la el, iar întâlnirile decurg absolut perfect.

Însă pe cât este de frumos, pe atât de puțin durează. Experții ne spun că, deși această perioadă este doar o fază și trece repede, sentimentele ar trebui să se dezvolte considerabil, trecând de acea barieră a atracției fizice….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.