Cele 3 mituri despre iubire pe care NU ar mai trebui să le crezi

0

Oricâte lucruri am auzi despre ce înseamnă iubirea, niciodată nu ne vom da seama cu adevărat, asta până când nu avem parte în viața noastră de o iubire puternică.

În mod clar, nicio relație nu este perfectă, iar din acest motiv, ar trebui să apreciezi toate acele momente în care fie vă certați, fie nu puteți găsi o rezolvare la o anumită problemă, fie amândoi traversați și perioade mai stresante din viața voastră din cauza responsabilităților pe care le aveți la locul de muncă.

Însă, de-a lungul timpului, suntem martorele unor mituri pe care nu ar mai trebui să le crezi și îți spunem și care este motivul. Ei bine, în momentul în care întâlnești un bărbat care într-adevăr te atrage, vei știi cu siguranță că el este acela potrivit pentru tine și cu care poți avea o relație de lungă durată și serioasă. Sfatul nostru este să nu crezi toate așa-zisele „rețete” care îți vor asigura o relație fără urcușuri și coborâșuri, deoarece acest lucru nu se poate întâmpla, ci mai degrabă să încerci să cauți rezolvarea în propria persoană și întotdeauna să faci ceea ce simți, oricâte păreri în contradictoriu ai auzi în jurul tău.

Cu siguranță avem în jurul nostru destule exemple de cupluri care au o relație foarte puternică și pare că nimic nu i-ar face să se despartă. Însă, ai fi surprinsă, dar chiar și acele cupluri este posibil să aibă probleme în relație, însă au găsit modalitatea prin care să nu arate acest lucru. Dar totuși, ce înseamnă iubirea? Are legătură doar cu sentimentele puternice pe care le au partenerii unul pentru celălalt? Ei bine, află că nu. Iubirea ține cont de mai mulți factori, printre care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.