Cel mai spectaculos eveniment de fitness al verii a luat cu asalt rooftop-ul Bucuresti Mall – Vitan

0

LES MILLS™ este cel mai mare furnizor de concepte si programe de group fitness, din lume.
Ingredientele maratonului de fitness desfasurat la inaltime, pe „acoperisul” Bucurestiului – sport cu instructori de pe marile scene internationale, muzica live, emotie, adrenalina, toate atent imbinate, intr-un spectacol absolut, marca MUSIC & CYCLING™.

Evenimentul a fost organizat de MUSIC & CYCLING™, ca parte din caravana The Movement Manifesto.

5 instructori internationali, presenteri pe marile scene de fitness ale lumii

Cei 5 instructori au adus in fata publicului 3 dintre cele mai populare programe LES MILLS: BODYPUMP®, GRIT CARDIO® si BODYCOMBAT®.

Hanna Lundh vine din Suedia, si este LES MILLS Trainer specializat in BODYCOMBAT®, BODYJAM®, GRIT® SERIES, BODYBALANCE®, BODYATTACK® si CXWORX®. Pasiunea ei pentru miscare si felul in care stie sa se bucure de tot ceea ce face, sunt de-a dreptul contagioase. Cele mai frumoase momente sunt acelea pe care le imparti cu oameni care simt si gandesc la fel ca tine!’, spune Hanna.

Szymon Wesołowski este LES MILLS Trainer specializat in BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, GRIT®SERIES and CXWORX®. De 6 ani, se ocupa si de pregatirea instructorilor Les Mills, pe care ii motiveaza in cursa pentru excelenta.

Cristina Constantinescu (Kiki) activeaza in industria fitness-ului de peste 10 ani. Este International Fitness Presenter si LES MILLS Trainee, in BODYCOMBAT®. Extrem de carismatica, adora sa aduca pe scena experienta si vibratia ei pozitiva. Pregatiti-va pentru o explozie de energie!

Stelian Constantin este LES MILLS Trainer specializat in BODYPUMP®. Ambitios, mereu gata de noi provocari, Stelian pune suflet si farmec personal, in tot ceea ce face.

Stefan Cusursuz

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.