Cel mai nou trend în lumea cadourilor: bijuteriile inteligente

0

Când vorbim despre tendințe și trenduri, vorbim, de cele mai multe ori, despre noutăți care revoluționează, inovează un domeniu. Iar lumea cadourilor – și, de ce nu, a modei – nu face excepție: au apărut și în România bijuteriile inteligente, mai exact bijuterii Anyoli.

 

Când ne gândim la ceasuri inteligente, ne gândim la dispozitive care îți arată numărul de pași și îți monitorizează caloriile – ei bine, bijuteriile inteligente nu fac întocmai asta, ci ne aduc ceva mai mult: o poveste. Am stat de vorbă cu Nadia Vișan, fondatoarea Anyoli, pentru a vedea cum funcționează aceste bijuterii și ce aduc ele în plus.

 

Cum funcționează bijuteriile inteligente?

Dacă te întrebi „ce poate fi inteligent la niște bijuterii”, lasă-ne să te lămurim. Să presupunem că îți dorești să îi faci soției tale cadou un lantisor cu pandantiv cu stocare inteligenta. Când va primi bijuteria, o va scana, iar pe aplicația din telefon îi va apărea mesajul tău – el poate fi text, video, foto, practic îi poți transmite orice vrei. Iar ea poate accesa mesajul oricând vrea.

Anyoli te ajuta sa personalizezi digital orice bijuterie de pe www.anyoli.ro cu ajutorul unui mesaj text, poza, video, link sau chiar document tip Biblia. Astfel, darul tau se va transforma intr-un cadou unic ce va fi insufletit cu o parte din tine.

Fiecare bijuterie din site are implementata tehnologia NFC. Aceasta face posibila vizualizarea mesajului pe telefon odata ce ai instalat aplicatia Anyoli. – Nadia Visan, fondatoarea Anyoli

Practic, bijuteriile inteligente sunt însuflețite de o poveste, de un gând, de o fotografie. De un „te iubesc” sau „mulțumesc”.

 

De ce vor schimba bijuteriile inteligente lumea cadourilorOdată cu apariția bijuteriilor inteligente, cadourile nu vor mai fi la fel. Practic, ai un dublu-avantaj: te bucuri de aspectul minunat și feminin al bijuteriilor, în timp ce transmiți și o poveste ori un gând. De aceea bijuteriile inteligente vor inova industria cadourilor: sunt un cadou material, și totuși extrem de profund și intim.

 

De ce să alegi bijuteriile inteligente

„Dar ce are dacă rămân la bijuteriile clasice?” Nu are nimic dacă alegi să oferi în continuare bijuterii clasice drept cadou – însă vrem să îți prezentăm și câteva dintre avantajele bijuteriilor inteligente:

 

   1. Oferi o poveste

Oricât de mult am vrea, bijuteriile clasice nu spun povești. Cele inteligente, în schimb, stochează pur și simplu cuvintele tale, fotografiile preferate sau mesajele, iar destinatarul le poate primi oricând.

 

   2. Sunt unice & personale

Ne place mult o vorbă: „cum am eu și cum nu mai are nimeni” – bijuteriile inteligente sunt de-a dreptul unice și sunt cadouri cu adevărat personale, intime, nicidecum superficiale sau grăbite.

 

   3. Sunt potrivite în zeci de ocazii

De Dragobete, aniversări, pentru mama, soția sau coleg – bijuteriile inteligente sunt extrem de versatile, ceea ce le face potrivite indiferent de ocazie, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

Așadar, n-a fost niciodată mai simplu și mai inteligent de-atât să faci un cadou. Să admitem: lumea se schimbă. Iar bijuteriile, așa cum le cunoșteam, vor dispărea. Pentru că cele super-inteligente le vor lua locul: practic, sunt exact ca cele clasice. Dar mai personale, mai inedite, mai…emoționante.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.