Cei mai cool jeanși pentru toamnă și unde îi găsești

0

Eu una am o feblețe sau chiar o obsesie pentru jeanși. Cine mă cunoaște știe că nu există zi în care să nu port jeanși. Așadar în fiecare toamnă ma documentez și caut pe toate site-urile modele noi de jeanși pentru toamnă. Nu toate sunt mereu flatante pentru silueta feminină însă de multe ori moda câștigă.

Ce pot să îți spun sigur este că în această toamnă nu se mai poartă jeanșii skinny sau strech. Nu este musai să scapi de ei, dar ar fi bine să îi pui deoparte și te anunțăm noi când revin în tendințe. Pe scurt, iată care sunt în accepțiunea mea cei mai cool jeanși pentru toamnă și unde îi găsești:

Cargo – Jeanși, Bershka, 179,90 lei

Poartă-i cu o pereche de ciocate sau cu o pereche de kitten heels. Evită bocancii, look-ul tău va fi prea dur.

Fermoare – Jeanși, Frame, 255 euro, www.theoutnet.com

Lasă fermoarele desfăcute cât mai mult, astfel picoarele tale se vor întrevedea atât cât trebuie ca silueta ta să arate sexy, dar stylish.

Straight leg – Jeanși, H&M, 179,90 lei

Jeanșii drepți, clasici, au revenit în tendințe. Trebuie să ai în vedere să îi scurtezi atât cât să ți se vadă glezna.

70s – Jeanși, Massimo Dutti, 299 lei

Chiar dacă nu îți vine să crezi, unii dintre cei mai cool jeanși ai sezonului sunt chiar cei inspirați de anii 70, evazați și cu talie înaltă. Poartă-i cu o pereche de platforme cât mai înalte astfel încât silueta ta să pară exagerat de longilină!

Culottes – Jeanși, Pinko, 739 lei, www.answear.ro

Celebrii culottes care nu au intrat demult în modă sunt încă în centrul atenției. Poartă-i cu o maletă și o curea spectaculoasă în talie.

Glam – Jeanși, Prada, 850 euro,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.