Ce strategie să adoptați pentru plasarea pariurilor pe meciuri din Premier League?

0

Având în vedere că Premier League este unul dintre cele mai populare, provocatoare și extrem de așteptate evenimente de fotbal din întreaga lume, creează destul de mult buzz pe terenul de pariuri pe fotbal. Aceasta este liga în care cele mai puternice echipe și cluburi din Regatului Unit luptă pentru supremație, iar cele mai slabe echipe au șansa de a juca cu echipele campioane și de a contribui la rezultate surpriză, un lucru care implică destul de mulți bani în pariurile de fotbal. Din acest motiv, pariorii citesc zilnic biletul zilei azi, care conțin cele mai bune ponturi ale zilei cu privire la modul de plasare a pariurilor pe  meciuri din Premier League și nu numai. De asemenea, urmăresc cotele care se stabilesc ori de câte ori echipele, considerate underdog, joacă un meci cu o echipă mai puternică.

De asemenea, rezultatele finale sunt așteptate cu multă nerăbdare, deoarece echipele care ocupă primele 4 poziții se califică direct pentru UEFA Champions League. Astfel, pariul pe câștigătorul final este un pariu extins, care prezintă mult mai multe riscuri decât celelalte pariuri, deoarece șansele ca pariurile pe Premier League să fie de succes depind de rezultatele mai multor meciuri intermediare.

20 de echipe participă la acest turneu, iar popularitatea Premier League se datorează spectatorilor uimitori, pariorilor uimitori, rezultatelor neașteptate, victoriilor surpriză, competiției aprige. Având în vedere că această ligă creează legende fotbalistice precum David Beckham, Christiano Ronaldo etc., oferirea unor sfaturi sau ponturi de pariuri exacte pentru meciurile din această ligă poate fi destul de provocatoare și trebuie făcută ținând cont de:

– Analiza unor statistici importante legate de un meci care urmează a avea loc.

– Analiza rezultatelor meciurilor anterioare jucate între echipele care concurează în meciurile viitoare. Trebuie înțelese strategiile adoptate și impactul psihologic pe care un meci între aceste echipe îl are asupra jucătorilor.

-Oricare dintre evenimentele anterioare care au avut loc sub formă de știri, scandaluri etc., care au impact asupra psihicului unui jucător.

-Leziuni și reveniri care au determinat jucătorii buni să iasă din joc sau să reintre după o pauză.

– Schimbări de strategii, membri ai echipei, antrenor, administrație etc.

-Locul de desfășurare a meciului- dacă echipele joacă pe teren propriu au întotdeauna un avantaj față de celălalte etc.

-Condițiile meteo care ar putea avea un impact asupra încetinirii jocului etc.

Datorită meciurilor jucate în multe locuri diferite, ponturile la pariuri din Liga 1 trebuie să fie coroborate cu cercetări individuale suplimentare ale pariorilor, astfel încât nivelul de precizie poate fi crescut și nivelul de risc redus.

 Predicții pentru sezonul curent

Având în vedere că actual sezon al Premier League este în curs, s-au făcut mai multe predicții la începutul acestei competiții. Unele dintre predicțiile importante care au fost făcute sunt:

Echipele care au șansa să câștige râvnitul titlu: nume obișnuite, cum ar fi Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Wolves și Everton se preconizează că vor ocupa primele 6 locuri din clasament.

Echipe susceptibile de a se confrunta cu retrogradarea. Deși este destul de dificil de stabilit echipele care ar putea fi retrogradate, există diverse predicții în acest sens:

Newcastle, un club glorios odată, dar care se așteaptă să fie retrogradată pentru performanțele sale din acest sezon;

De asemenea, Burnley se luptă să nu fie retrogradată;

Norwich City este un alt nume care este asociat cu retrogradarea.

Jucători cărora trebuie să li se acorde atenție: Majoritatea echipelor care joacă în Premier League se laudă cu jucători de talie mondială. Câțiva dintre jucătorii care merită să fie menționați de tipsterii care fac predicții referitoare la această ligă și care se preconizează că vor face o figură frumoasă, dând pariorilor șansa de a face pariuri de valoare sunt:

-Alex Iwobi, Moise Kean, Richarlison de la Everton;

-Harry Maguire, Sergio Aguero del Castillo, Aaron Wan-Bissaka de la Manchester City;

-Nicolas Pepe și Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal;

-Youri Tielemans de la Leicester;

-Tammy Abraham de la Chelsea.

Date clasament Premier League

Ținând cont de meciurile jucate deja, scorurile în prezent sunt:

Primele 4 poziții sunt ocupate de echipele Liverpool, Leicester, Chelsea și Manchester City. Watford, Norwich City și Southampton ocupă ultimele trei locuri în clasamentul punctelor de acum.

Printre cei mai importanți marcatori de goluri în această ligă au fost Tammy Abraham de la Chelsea, Sergio Aguero Del Castillo de la Manchester City, Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal, Jamie Vardy de la Leicester.

În timp ce în cazul echipelor de top s-a întâmplat aproape la fel cum s-a prezis, echipele în pericol de retrogradare, marcatorii de top și jucătorii au oferit surprize. Dar aceasta este esența Premier League și pariorii pricepuți în pariuri pe meciurile de fotbal din Premier League știu că așa stau lucrurile. Așadar, dacă vreți să pariați pe meciuri din Premier League, sperăm ca aceste informații să vă fie de ajutor. Succes!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.