Ce să nu discuți niciodată cu cea mai bună prietenă. Vă poate distruge prietenia

0

E cea mai bună prietenă, ți-a fost alături în nenumărate situații dificile, aveți în spate ani de relație și întâmplări. Pentru unele vă bucurați că nu aveți poze, de altele vă amintiți râzând în hohote, iar la altele aproape că vă dau lacrimile. Chiar și când există o apropiere emoțională foarte mare, sunt unele lucruri pe care e necesar să le cenzurezi sau să le împachetezi verbal într-o formă mai blândă și diplomată.

Nu îi spune să se despartă

Tu știi că este un bărbat foarte toxic, dar cea mai bună prietenă a ta este îndrăgostită de el peste măsură. Vezi că nu se poartă cu ea frumos, poate chiar o înșală. Nu îi permite să evolueze profesional, personal, iar asta te scoate din minți. Ori este un bărbat în regulă, dar care de ceva vreme este rece, neimplicat, iar prietena ta suferă. Mai există și situația când el are o perioadă proastă. Nu își găsește job, ea îl susține financiar și ție ți se pare nedrept. Așa că din dragoste față de ea o sfătuiești cu patos să îl părăsească. Poate chiar încerci din greu să o convingi de asta.

Intențiile tale sunt bune, însă atâta vreme cât despărțirea nu este în întregime decizia ei, e posibil ca totul să se întoarcă împotriva ta. Ea ar putea spune ulterior ulterior că tu ești de vină pentru ruptura lor, că din cauza ta nu mai este cu bărbatul pe care îl iubește, care eventual și-a și găsit o nouă iubită, doar ea i-a zis adio. Abordează subiectul mai delicat, legat de nevoile ei și modul în care el le împlinește sau nu.

Să îi critici copiii nu e o idee bună

O mamă e ca o leoaică, iar cea mai bună prietenă a ta probabil că nu face excepție. Sigur, nu există…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.