Ce porți la un festival, când ai peste 30 de ani

0

Cu această întrebare nu mă confront doar eu, ci şi marea majoritate a prietenelor mele. Urmează să mergem la Untold, pentru mine fiind prima incursiune la acest festival, în anii trecuţi bifând doar ocazional iubitul Summerwell.

Fiind deja la o vârstă matură, mi se părea deja de câţiva ani că stilul boho clasic, tipic pentru festivaluri, nu mă mai reprezintă absolut deloc. Bref sezonul acesta m-am confruntat mai serios cu întrebarea Ce voi purta la festivalurile din această vară?

Primul lucru de care eu personal ţin cont este gradul de confort, motiv pentru care voi alege ţinute lejere, în care să mă pot mişca în voie. Mai departe… intervine stilul fiecăreia.

Din punctul meu de vedere, inspiraţiile pentru acest sezon sunt următoarele:

Casual cool

Ador ţinuta casual cool purtată de Blanca Miro! Rochia-trench oversized cu accentele colorate, bocancii purtaţi cu şosete şi chiar şi geanta statement mi se par o variantă extrem de cool şi fresh la orice rochie de inspiraţie boho!

Tie Dye

Imprimeul tie dye, derivat din ţinutele hippie ale anilor 60, este un alt look pe care îl iau serios în calcul, însă exclusiv sub forma unor piese cu influenţe sport!

Look clasic

Cu un şort din denim şi un tshirt ştiu că nu voi da greş niciodată, însă varianta unei salopete legată jucăuş mi se pare mult mai interesantă şi de luat în calcul.

Mix de agrafe

Întotdeauna am suferit că nu îmi stă bine cu părul scurt şi că nu mă pot tunde mai cool sau mai punkist. Însă cu un coc în vârful capului şi un mix serios de agrafe funny sunt convinsă că în sfârşit pot trişa la acest capitol!

Mix de stiluri

Un tricou oversized va arăta foarte cool şi lejer alături de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.