Ce dezvăluie rezultatul autopsiei în cazul lui Keith Flint, solistul The Prodigy

0

În dimineața zilei de 4 martie 2019, vestea că solistului trupei Prodigy, Keith Flint, a murit, a făcut înconjurul lumii. Cântărețul britanic, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperit mort în casa sa din Dunmow, Essex.

Medicii și polițiștii care au fost chemați la fața locului și au constatat decesul, au transmis ulterior, printr-un comunicat, că decesul nu este considerat suspect, dar vor fi efectuate o autopsie și alte teste prin care se va stabili cu exactitate cauza morții.

S-a speculat faptul că artistul s-ar fi sinucis din cauza suferinței în dragoste. Flint s-a despărțit de soția sa, Mayumi Kai, anul trecut, și de atunci a tot încercat să se împace cu ea, dar aceasta l-a refuzat. Un alt motiv intens discutat în ultima perioadă a fost consumul de droguri.

Care a fost cauza morții lui Keith Flint

Din raportul autopsiei efectuate în cadrul unei anchete a poliției britanice, s-a constat faptul că moartea lui Keith Flint a survenit în urma spânzurării. Totuși, rezultatele analizelor toxicologice, ce vor fi gata la o dată ulterioară, ar putea schimba această ipoteză.

“Poliţia a participat, toate protocoalele au fost urmate şi iar moartea a fost confirmată ca ne-suspectă”, a indicat Lynsey Chaffe, de la biroul medicului legist, în cadrul audierii desfăşurate luni la Chelmsford, conform AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.