Ce culoare să alegi pentru lentilele de contact dacă vrei o schimbare de look

0

Nevoia de a opta pentru o schimbare a înfățișării apare frecvent în rândul reprezentantelor sexului frumos, însă atunci când îți lipsește curajul de a experimenta o tunsoare deosebită ori de a-ți vopsi părul, poți opta pentru lentile de contact colorate. Se găsesc cu ușurință și reprezintă o modalitate simplă prin care îți poți schimba înfățișarea.

Avantajul purtării lentilelor de contact colorate este faptul că acestea sunt disponibile în numeroase nuanțe, fapt pentru care vei avea de unde să alegi unele potrivite, care să-ți sublinieze trăsăturile fizice.

Alegerea lentilelor de contact colorate în funcție de nuanța pielii

Lentile de contact colorate pentru pielea albă

Dacă ai pielea deschisă la culoare, atunci poți opta pentru lentile de contact de nuanțe diferite, precum gri, violet sau albastre. Îți vor completa perfect tonul pielii. De asemenea, dacă ești o fire mai îndrăzneață, atunci poți miza și pe culori mai vibrante, precum turcoaz ori ametist. 

Lentile de contact pentru piele bronzată ori închisă 

În cazul în care culoarea pielii tale este ciocolatie sau ești bronzată, atunci poți opta cu încredere pentru orice culoare a lentilelor de contact. Ți se potrivesc de minune cele de nuanță alună, miere, gri, dar și verde. Totodată, lentilele de contact galbene pot reprezenta o alegere inspirată dacă îți dorești o înfățișare dramatică.  

Lentile de contact pentru pielea închisă la culoare

În cazul în care pielea ta este închisă la culoare, poți alege lentile de contact în contrast cu tonul pielii. Astfel, poți alege lentile de contact cu accente de miere, alune ori de albastru. Chiar și cele fumurii ar putea fi o alegere inspirată. Ar trebui, totuși, să eviți lentile de contact în tonuri aprinse de roz ori aqua. 

Alegerea lentilelor  de contact în funcție de culoarea părului

Atunci când te gândești la o schimbare și vrei să-ți alegi o pereche de lentile de contact, trebuie să știi că poți face alegerea în funcție de culoarea părului. 

Ce lentile alegi dacă ai părul închis la culoare

Lentilele de contact căprui sau miere se potrivesc de minune persoanelor care au părul închis la culoare și, în plus, le ajută să obțină un aspect natural, simplu. 

Lentile de contact pentru părul blond

Pentru a fi sigură că vei întoarce privirile celor din jur, dacă ai părul blond, atunci poți miza pe lentile de contact de culoare albastră sau diferite tonuri de gri, precum verde smarald. Chiar și cele sub nuanțe de violet ți s-ar putea potrivi. 

Lentile de contact pentru păr negru 

Părul negru ca abanosul este ceva la care visează multe femei, așa că trebuie să știi că ți se potrivesc lentile de contact fie în tonuri închise, fie în tonuri de verde. Vei obține, cu siguranță, acel look pe care ți-l dorești. 

 

Indiferent de culoarea pe care o vei alege pentru lentilele tale de contact, nu ezita să optezi pentru o schimbare atunci când ți-o dorești. Te va ajuta să te simți mai bine în pielea ta și, în plus, îți va crește stima de sine. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.