Ce cadou să-i prietenului tău: 6 sfaturi

0

O relație presupune multe gesturi frumoase din partea ambilor parteneri. Cadourile ajută la menținerea unei stări de fericire și împlinire, iar asta nu ar trebui să reprezinte efortul exclusiv al bărbaților. 

Dacă vrei să îl surprinzi pe iubitul tău, oferindu-i un cadou perfect, s-ar putea ca trecerea la acțiunea efectivă să te sperie puțin. Cu siguranță, vei dori să alegi ceva care să corespundă gusturilor lui, care să-i fie util în viața de zi cu zi, dar care să reprezinte și ceva simbolic pentru relația voastră. Dacă relația durează de ceva timp, probabil că i-ai mai oferit în trecut diverse cadouri, începând cu cele clasice, până la cele mai moderne. Din acest motiv, dacă simți că ești complet lipsită de inspirație, dar nu vrei să renunți la ideea ta, te vei bucura să citești recomandările din acest articol. Am pregătit o listă mai specială din care te poți inspira, astfel încât iubitul tău să se bucure cu adevăra de supriza pe care i-o vei oferi. 

Poți opta pentru diverse tipuri de cadouri, unele amuzante, altele sentimentale, iar altele foarte utile. Dacă iubitul tău este pasionat de gaming, de exemplu, va aprecia unul dintre aceste scaune de gaming confortabile. Pe de altă parte, dacă are alte pasiuni ai, de asemenea, destule idei din care să alegi. 

 

   1. Set pentru cocktail

Alege acest cadou dacă iubitului tău îi place să prepare seara un cocktail, pe care să îl savurați împreună, atunci când vă relaxați după o zi grea. Setul include un shaker, un pahar de amestecare, un pahar de shot, clești de metal, o strecurătoare și un pistil din lemn. Este tot ce are nevoie pentru a-și duce pasiunea la următorul nivel, iar cocktailurile pe care le prepară să fie și mai savuroase. 

 

   2. O tastatură de gaming

Dacă scaunul special pentru gaming ți pare prea costisitor, te poți orienta către această tastatură. Alege un model elegant și ergonomic, care poate fi ajustată la nivelul de sensibilitate preferat. De asemenea, iluminarea RGB complet configurabilă este un avantaj major. Ideal este să cumperi o tastatură mecanică, dar poți afla de la iubitul tău dacă ar prefera mai degrabă una cu membrană. În plus, deși conectarea wireless poate fi atractivă pentru majoritatea utilizatorilor de computer, pentru gaming este recomandat să alegi o tastatură cu fir. 

 

   3. Un portofel din piele

Dacă iubitul tău este un bărbat elegant, care apreciază produsele de calitate, alege un portofel de piele, eventual cu inițialele lui brodate discret. Poți alege un model pentru bancnote, dacă știi că preferă plata cash ori un model pentru carduri, dacă știi că l-ar avantaja în viața de zi cu zi. 

 

   4. O baterie externă

Iubitului tău îi place să stea foarte mult pe telefon? Atunci s-ar putea să aibă dificuștăți cu bateria, care se consumă foarte repede. Ajută-l cu această problemă destul de neplăcută, oferindu-i o baterie externă de calitate, care poate oferi minim două cicluri de încărcare pentru telefon sau alte gadgeturi mici.

 

   5. Căști wireless

Acest cadou este util în fiecare parte a vieții lui, atât la birou, pe drum, acasă ori atunci când merge cu mașina. Le poate utiliza pentru a vorbi cu prietenii sau partenerii de afaceri și sunt ideale pentru a asculta muzică ori pentru o sesiune de gaming multiplayer online. Alege un model de căști wireless, deoarece sunt cele mai comode de folosit și pot fi încărcate rapid. 

 

   6. Halat de casă pufos

Atunci când iubitul tău va dori să se relaxe în ținute comode de casă, acest halat îi va oferi tot confortul necesar. Nimic nu este mai plăcut decât să bei o cafea într-un halat realizat dintr-un material moale și pufos, pe care ți l-a oferit iubita ta, cu sau fără motiv. Alege un model clasic sau larg și evită halatele slim fit care pot fi destul de incomode. 

 

Adu-ți mereu aminte că așa cum tu adori să primești cadouri, la fel se va bucura și iubitul tău. Este, probabil, cea mai importantă persoană din viața ta, așa că merită să îl răsfeți cu fiecare ocazie specială. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.