Ce ar trebui să faci dacă vrei să te împaci cu fostul partener

0

De cele mai multe, după o despărțire, avem tendința de a nu mai avea atât de multă încredere în noi și de a crede că nu vom mai avea în viitorul apropiat vreo relație. Și totuși, după o despărțire, de ce ne este teamă de singurătate? Răspunsul ar fi unul destul de simplu, și anume acela că avem nevoie de afecțiune, mai cu seamă din partea unui bărbat.

Însă, atunci când încheiem o relație cu un partener, ne gândim la modalitățile prin care îl putem recuceri. Și nu spunem că este un lucru bun sau rău, ci doar că această decizie contează de ceea ce simți cu adevărat pentru el. Fie că încerci să păstrezi contactul cu el, îi dai mesaje zilnic sau vă întâlniți deoarece lucrați în același loc, contează ca ceea ce faci să vină din suflet. Atunci când suntem într-o relație, avem tendința de a ne neglija și de a ne concentra doar pe partener, implicit pe relație.

Iar dacă tot nu te împaci cu fostul partener, privește acest lucru ca pe o nouă oportunitate și o șansă de a te redescoperi pe tine și de a descoperi un potențial partener care te poate face fericită. Așadar, iată ce anume ar trebui să știi, dacă vrei să îți recucerești fostul partener:

1. Nu contesta motivele pentru care v-ați despărțit

Motivele unei despărțiri pot fi multiple, iar dacă el ți-a explicat de ce a luat această decizie, nu încerca să îl contrazici. În mod cert, trebuie să ai curajul să accepți că relația dintre voi s-a terminat. Cel mai important este ca amândoi să vorbiți deschis și să vă dați seama dacă mai există vreo șansă de împăcare între voi sau nu. 

2. Nu încerca să îl convingi să vă împăcați

După o despărțire, cele mai multe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.