Cazul Daniela Crudu: botox, silicoane și alte lucruri care nu justifică agresiunea

0

Vedeta TV Daniela Crudu a fost agresată recent de partenerul său. Aceasta a sunat la 112 ieri, duminică, 9 februarie, la ora 5:30, ca să reclame faptul că este bătută. Poliția a ajuns la fața locului și a deschis un dosar pentru lovire. Daniela Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri, unele surse din media relatând chiar că aceasta ar fi suferit un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și fractură de piramidă nazală.

Ar fi un caz aproape clasic de violență în cuplu (în 2018 au fost sesizate la poliție 38.445 de cazuri de violență în familie) – asta dacă nu luăm în considerare faptul că Daniela Crudu a reușit, totuși, să sune la Poliție, iar aceasta a și intervenit urgent, ceea ce nu se întâmplă în toate cazurile. De altfel, presa relatează că oamenii legii au emis pe loc un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile, care îi interzice agresorului să se apropie la mai puțin de 200 de metri de victimă.

Numai că Daniela Crudu este o persoană publică. Și nu doar că este o persoană publică, ci este una care, de-a lungul carierei sale în televiziune, a fost îndelung judecată pentru felul în care arată, o persoană publică despre a cărei înfățișare modificată prin intermediul chirurgiei s-a tot vorbit, ca să nu mai zic despre partenerii ei – întotdeauna subiecte de bârfă pe felurite site-uri și în platouri de televiziune.

Chiar lucrurile acestea, a rezultat ieri, în urma apariției știrii despre agresiunea la care a fost supusă Daniela Crudu, sunt cele care justifică, în ochii multora, și violența. Știrea în sine, apărută pe mai multe site-uri, incita la astfel de interpretări. ‘Pațachine care blochează 112’, titra site-ul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.