Cât îi ia Andreei Bălan să-și adoarmă fetița. Nu îi e ușor

0

„Totodată și eu întreb mămicile cum își pun bebelușii/copilașii la somn.  La mine durează o oră în fiecare seară până adoarme. La voi cum e?”, a spus Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

„E foarte imporatnt ca în fiecare seară să facem ceva. Fie mergem în parc, fie mergem la locul de joacă, fie în mall ca să alerge, să se zbenguie, pentru că dacă nu-și consumă energia, adoarme foarte târziu, la 23:00, 23:30, ceea ce nu este bine. De obicei, îi ia 45 de minute să adoarmă”, a explicat Andreea Bălan într-un vlog.

Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.