Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi | Româneşti, Vedete

0

Conform revistei de teatru Yorick.ro, Carol Ionescu joacă în mai multe spectacol la Teatrul metropolis, printre care ”Hamlet”, ”O scrisoare pierdută”, ”Visul unei nopți de vară”, iar în ”Romeo și Julieta” joacă rolul lui Romeo. Cu ambii părinți actori, Carol a moștenit talentul și îl așteaptă o carieră strălucită în acest domeniul, deși în copilărie nu a vrut să devină actor, ci astronaut.

Șerban Ionescu nu a fost de acord, inițial, ca fiul său să devină actor, însă până la urmă i-a oferit binecuvântarea lui. Când Carol își juca primele roluri, tatăl lui era deja destul de bolnav, însă a aflat despre succesul unuia din spectacole. ”Eu între timp mă hotărâsem că vreau să dau la actorie, mama era OK, dar cu el nu mai vorbisem despre asta. Și mi-a spus că e foarte mândru că fac asta și că am toată binecuvântarea lui. Nu mi-am dat seama niciodată până atunci cât însemna asta pentru mine, dar atunci a însemnat enorm”, povestește Carol Ionescu pentru Yorick.ro.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Din păcate, Șerban Ionescu nu a apucat să-și vadă fiul pe scena teatrului. Chiar și așa, relația lor a fost foarte apropiată. ”Noi doi am avut o relație foarte puternică de tată – fiu, de fapt, o prietenie. Toți acum vorbesc despre el de parcă s-ar fi bătut pe spate cu el: Pelicanul, Pelicanul……

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.