Carmen Simionescu, primele declarații despre momentul nașterii micuței Sofia: „A fost cel mai emoționant lucru din lume”

0

Carmen Simionescu este în culmea fericirii și a decis să împărtășească cu toată lumea momentul nașterii micuței Sofia, cât și clipele dificile prin care a trecut.

Karmen le-a mărturisit urmăritorilor săi cum s-a petrecut totul din momentul în care a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu opt luni. Totul a mers de minune, artista a fost aranjată și coafată, gata să își țină copilul în brațe. Nașterea a decurs normal, cu o singură excepție. Ceea ce a urmat după, a fost de coșmar.

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații. Am fost foarte relaxată.

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine… Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.