Care sunt cele mai în vogă modele de blugi?

0

Piese vestimentare indispensabile din orice garderobă, blugii nu au obosit deloc și încă ne mai ajută să avem cele mai frumoase ținute. Un lucru e sigur- au multiple fațete pentru a se adapta tuturor exigențelor în materie de modă.

Se integrează perfect atât unui look romantic sau boem, cât și unuia vintage, casual sau streetwear.

Blugii- piese vestimentare indispensabile din dressing

Blugii fac parte din piesele vestimentare de bază din dressing, sunt modele clasice și atemporale, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ții cont de cele mai recente tendințe în alegerea lor.

Dar, deși stilul contează foarte mult, croielile contează și ele la fel de mult. Trebuie să încerci mai multe variante pentru a vedea care sunt modelele care ți se potrivesc cel mai bine- blugi damă talie înaltă, blugi mom, blugi slim sau chiar boyfriend.

Care sunt modelele de blugi în vogă pentru acest an?

Blugii evazați. Blugii evazați sunt modele de blugi damă foarte în vogă. Și cum piesele vestimentare vintage sunt cele mai populare, blugii evazați nu au cum să se demodeze vreodată. Blugii evazați se pot purta mai scurți, în versiune 7/8 sau în stil seventies.

Blugii mom. Blugii mom albi sunt cea mai bună alegere pentru un stil șic. Iar cei în nuanțe închise, care ne duc cu gândul la modelele de blugi bărbați, se pot purta cu orice- cu o cămașă, cu o bluză sau chiar un body.

Blugii wideleg. Sunt modele de blugi foarte retro, foarte largi, dar și foarte silați! Ne duc puțin cu gândul la blugii anilor 1990, puțin stilizați. Și sunt modele de blugi, ce se pot purta atât ziua, cât și seara la ținute mai elegante.

Modele clasice de blugi pe care poți miza.

Blugii slim sunt piese vestimentare clasice care nu au cum să se demodeze. Pun cel mai bine în valoare silueta și se pot adapta de minune tuturor morfologiilor.

Blugii cu o croială dreaptă sunt și ei modele must have. Sunt mereu în tendințe și se pot purta cu aproape orice.

Dar, dacă vrei o ținută cu un plus de originalitate, alege modele de blugi damă bootcut, boyfriend sau mai largi. Se pot purta mai ales cu cizme, un lucru care asigură un look retro minunat.

Sau dacă vrei să îți înveselești puțin dressingul, alege modele cu imprimeuri sau în nuanțe mai vii și mai vesele, care să dinamizeze ținutele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.