CARE SUNT CELE MAI BUNE CIZME PENTRU COPII ȘI CUM LE ALEGI

0

Care crezi că e prima reacție a unui copil atunci când vede o baltă cu apă sau o grămăjoară de zăpadă? Dacă ploaia sau ninsoarea sunt sursă de distracție pentru cei mici, părinții privesc altfel situația. Cu perechea potrivită de cizme pentru copii, grija părinților și bucuria copiilor au un numitor comun.

Urmărește recomandările noastre ca să vezi care sunt cele mai bune cizme pentru copii care îi mențin picioarele uscate și protejate în orice condiții.

 

ALEGE MODELE SPECIALE DE CIZME DE ZĂPADĂ PENTRU COPII

 

Atunci când cauți modele de cizme pentru copii, vei vedea că există mai multe categorii în funcție de material, design sau funcționalitate. Alege categoria specială de cizme de zăpadă pentru copii dacă plănuiești să le cumperi pentru sezonul de iarnă sau pentru activități de munte, cu zăpadă.

 

Acest fel de cizme sunt special create pentru a-i asigura copilului un confort termic crescut, aderență crescută la zăpadă și un grad mare de impermeabilitate. Au o talpă specială care oferă aderență și stabilitate pe straturile mai groase de zăpadă sau pe suprafețele înghețate. Verifică în specificațiile produsului dacă materialul învelișului este unul impermeabil, care lasă pielea să respire, dar care o izolează de umezeală.

 

O pereche de cizme din piele îmblănite poate că sunt potrivite pentru drumuri scurte în oraș, dar pentru joacă serioasă în zăpadă și mers pe munte, alege modelele de cizme special create pentru zăpadă.

 

OPTEAZĂ PENTRU SISTEME CONFORTABILE DE PRINDERE

 

Când e vorba de mers la săniuș, cine mai are timp să își lege șireturile? Pentru o încălțare rapidă și comodă, alege modelele de cizme de iarnă pentru copii care se prind cu benzi cu arici și cu o deschidere mai largă. Cel mic se va putea încălța singur, rapid, încât să nu rateze niciun moment de distracție în zăpadă.

 

Cizmele cu astfel de sisteme de închidere sunt potrivite mai ales pentru copiii mai mici, care încă nu au învățat să se lege singuri la șireturi. Pentru cei mari, poți alege modelele de cizme cu șireturi, care leagă mai strâns piciorul și îl izolează contra zăpezii sau a apei.

 

PERECHILE DE CIZME IMPERMEABILE PENTRU COPII SUNT SOLUȚIA IDEALĂ PE TIMP DE PLOAIE 

 

În garderoba unui copil trebuie să fie o pereche impermeabilă de cizme, care să fie potrivite pentru zăpadă, sau una de cauciuc, creată special pentru ploaie. De ce? Ca să se joace în voie.  Verifică materialul din care sunt produse cizmele și gradul de impermeabilitate. Cele mai potrivite sunt cele confecționate dintr-o singură bucată, preferabil din cauciuc, 100% etanșă, dar neapărat din material hidrofob.

 

Aceste cizme sunt de obicei mai înalte, izolează piciorul și protejează contra stropilor de apă. Verifică dacă talpa este una flexibilă, cu striații, care să fie suficient de aderentă pentru a evita riscul alunecării.

 

Cu perechea de cizme potrivită, joaca poate continua în voie și pe ploaie sau zăpadă! Alege un model impermeabil, cu aderență, protecție termică și ușor de încălțat, care să-l protejeze pe cel mic și să-I amplifice bucuria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.