Care este relația dintre Brad Pitt și fiul său cel mare, Maddox Jolie-Pitt

0

Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în anul 2002, iar Brad Pitt l-a adoptat în mod legal în anul 2006 când el şi Angelina erau împreună. Nu ar fi pentru prima dată când cei doi nu se înţeleg. În 2016, Brad și Maddox s-au certat destul de intens într-un avion privat, iar acest incident ar fi unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie ar fi depus actele pentru divorţ.

O sursă a dezvăluit faptul că „Maddox nu se simte atât de apropiat de Brad şi nu îl simte ca fiind tatăl lui.’ O altă sursă, de data aceasta apropiată familiei, a declarat că Maddox se simte extrem de apropiat faţă de mama lui, Angelina.

Poate fi doar un moment în care Maddox îşi caută independenţa deoarece el, în acest moment, „are sentimente destul de confuze faţă de tatăl său, Brad’, a declarat o altă sursă apropiată familiei. De asemenea, Crăciunul trecut, Maddox a refuzat să meargă acasă la tatăl lui pentru a deschide cadourile alături de fraţii săi, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox. Pax, al doilea cel mai mare copil al lui Brad Pitt şi Angelina Jolie a decis şi el să nu meargă acasă la tatăl său. În acest moment, ei îşi petrec tot…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.