Când moda devine funcțională – Elle.ro

0

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai complexe branduri, cu istorie, dar și printre primele care a venit cu idei inovatoare în ceea ce privește funcționalitatea pieselor vestimentare. Designerul are capacitatea de a se adapta la epoca în care trăim și de a-și transforma colecțiile fashion în piese ultra confortabile de care devii dependent.

Ei bine, noile colecții Tommy Hilfiger dovedesc astăzi o conștientizare profundă a nevoii de întoarcere la confort și siguranță, nu mai e important ca produsul să arate doar bine. Astfel, tehnologii total noi precum TH Cool miDori, dezvoltată pentru a oferi țesături care lasă pielea să respire, bioWick miDori, cu țesături care rezistă la umezeală realizate din materiale prietenoase cu mediul (bumbac organic) sau TH Flex bi-elastic, un material anti bacterian Polygiene, perfect pentru exerciții sportive, te vor ajuta să fii stylish, dar să te simți și bine în hainele pe care le porți.

Noutățile aduse în modă de către Hilfiger se regăsesc în toate colecțiile ce îi poartă semnătura, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans dar și Tommy Kids. Imaginează-ți că vei putea avea un trenci impermeabil pentru copilul tău, realizat dintr-un material tehnologic care absoarbe umiditatea!

Colecția Tommy Hilfiger pentru bărbați, SP20, aduce în prim plan siluete atemporale formate din cămăși, pantaloni chino sau jeanși, toate acestea fiind îmbunătățite la nivel tehnic prin folosirea texturilor confortabile precum TH Flex bi-elastic. Domanelor, și voi vă veți putea bucura de mai multă libertate de mișcare cu ajutorul colecției Tommy Hilfiger pentru femei, SP20, unde denimul, blazerele sau pantalonii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.