Când este bine să îi acorzi o a doua șansă partenerului?

0

Întotdeauna după o despărțire ne vom întreba dacă nu cumva ar fi o idee mai bună să fi luat o pauză sau chiar să îi acordăm o a doua șansă partenerului. Și totuși, când anume ar trebui să ne dăm seama că este bine să ne întoarcem la fostul partener sau nu?

În mod sigur, nu există un răspuns general valabil, iar din acest motiv, sentimentele pe care tu le ai față de partener sunt extrem de importante, iar ele sunt cele care te pot ajuta în găsirea unei soluții. Fericirea ta trebuie să fie pe primul loc, fie că alegi să fii din nou într-o relație cu fostul iubit, fie că vrei să te desparți și să te concentrezi pe alte lucruri.

Știm că probabil te-ai aflat în această situație de mai multe ori, așa că venim în ajutorul tău și îți spunem care sunt cele 5 motive care te vor convinge de faptul că este bine să îi dai o a doua șansă partenerului.

1. Fiecare dintre noi merită să fie fericit

Chiar dacă partenerul ți-a greșit foarte mult, în unele cazuri, poți trece ușor peste aceste greșeli dacă sentimentele pe care tu le ai față de el sunt extrem de intense. Trebuie să te gândești la faptul că uneori în viață, mai sunt și momente în care suntem nevoiți să facem unele alegeri pe care le putem regreta ulterior. Însă, dacă tu și partenerul tău ați conștientizat faptul că ați greșit când v-ați despărțit, atunci ar fi cazul să te gândești că îi poți acorda o a doua șansă.

2. Ar trebui să facem ceea ce este bine pentru noi

De foarte multe ori, ne gândim mai mult la ceilalți, în loc să ne gândim la fericirea noastră, lucru pe care nu ar mai trebui să îl faci. Chiar dacă relația pe care ai avut-o nu a fost una așa cum ți-ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.