Cameron Diaz vorbește despre căsnicia ei cu Benji Madden, un nou proiect și viața după actorie

0

Cameron Diaz este una dintre starurile care apar pe coperta revistei InStyle în luna septembrie, o ediție aniversară a publicației care a ales mai multe celebrități pentru copertă, cum ar fi Jennifer Garner, Julianne Moore și Jennifer Aniston. Cameron, care nu a mai jucat în niciun film din 2014, a vorbit despre cum se desfășoară viața ei în prezent.

„Este distractiv ca nimeni să nu știe ce urmează să fac. Pentru că timpul meu este doar al meu. Nu vând niciun film și, pentru că nu vând niciun film, nu trebuie să dau nimic nimănui. Nu mai fac asta. Îmi trăiesc viața”, a declarat Cameron. Cât despre căsnicia cu Benji Madden, Cameron Diaz a spus că decizia de a se căsători cu el este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată.

„Soțul meu este cea mai incredibilă ființă umană și cel mai bun partener. Căsnicia este într-adevăr dificilă, este mult de muncă. Ai nevoie de cineva care să fie dispus să lucreze cu tine, pentru că nu există 60-40 într-o căsnicie. Este 50-50, punct. Întotdeauna. Nu știam dacă sunt pregătită (când m-am căsătorit), dar știam că Benji este special. Este un bărbat bun. Sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.