Blugi pentru bărbați – cum să îi potriviți la siluetă?

0

Nu ne putem imagina o garderobă bărbătească fără blugi. Aceștia dintre cei mai versatili și atemporali pantaloni se potrivesc pentru aproape orice ocazie și se potrivesc bine atât cu hanorac, cât și cu jacheta. Cu toate acestea, este extrem de important ca să fie corect ajustate la silueta ta. Am pregătit un scurt ghid, datorită căruia vei învăța cum să alegi pantalonii perfecți.

Cum să alegi blugi pentru bărbați? 

Te simți copleșit de cantitatea, mărimi, croiuri și stiluri? Vom ajuta! Să începem cu a-ți determina silueta. Dacă ea este subțire și tu ești mai degrabă în formă, blugii subțiri vor fi cea mai bună alegere. Te simți bine în pantaloni mulați? Blugii skinny sunt, de asemenea, o soluție pentru tine! Ai grijă dacă picioarele tale sunt foarte subțiri: nu vor arăta bine în pantaloni strâmți. De asemenea, trebuie să rețineți că acesta este un model care restricționează mișcarea, așa că nu toată lumea se va simți confortabil în el. Blugii slim deja amintiți vor fi mai siguri decât blugii skinny, mai largi in gambe, in care orice silueta standard, slim va arata bine: https://ozonee.ro/rum_m_Barbati_Pantaloni_Jeans-4836.html

Cum să alegi blugi pentru bărbați când ești supraponderal? Daca silueta  este mai elaborată si ai câteva kilograme in plus (mai ales când sunt concentrate in picioare), alege blugi siguri cu picioare obișnuite sau drepte. Pantalonii simpli, clasici, sunt un must have: nu pun accentul pe ceea ce nu vrei sa subliniezi. Te poți simți foarte bine în ei în orice situație.

Vrei să urmărești tendințele, dar nu ești fan al stilurilor pe măsură? Tapered este o croială pe care o vei iubi: piciorul din această croială se îngustează de la genunchi în jos, ceea ce face pantalonii atât la modă, cât și comozi. Avantajul acestei croituri este slăbirea optică a siluetei – nu e de mirare că modelul este atât de popular. Alege-l mai ales atunci când ai coapse masive și largi.

Starea blugilor, adică înălțimea lor de la picioare până la talie, este de asemenea importantă. Cei mai populari sunt pantalonii cu talie medie care se potrivesc aproape oricărei figuri masculine. Dacă ai șolduri mai largi și coapse masive, precum și câteva kilograme în plus în talie, poți alege pantaloni cu talie mai înaltă, în timp ce blugii cu talie joasă sunt mai potriviți pentru o silueta mai zveltă.

 

Cum să alegi mărimea blugilor pentru bărbați? 

Desigur, mărimea contează și atunci când alegi pantalonii potriviți. Doar pantalonii în mărimea potrivită vor arăta bine, vor sublinia ceea ce merită subliniat și vor ascunde ceea ce nu vrei să arăți. Atunci când cauți mărimea potrivită pe web, trebuie sa te echipezi cu o  masură de croitorie si sa măsori cu atenție pantalonii pe care ii ai deja. Cum să alegi mărimea blugilor de bărbați când îi cumperi online?

Pentru a alege dimensiunea corectă, trebuie să luați câteva măsuri. Principalul lucru este lățimea taliei: pe această bază, veți putea deja să ajustați destul de precis dimensiunea. Lungimea totală a pantalonilor este de asemenea importantă, puteți măsura și lungimea interioară a piciorului. Dacă, coapsele tale sunt mai masive, verifică lățimea piciorului – cu siguranță va ajuta la alegerea mărimii potrivite. Nu în ultimul rând, lățimea de jos este importantă: după ce ați primit coletul, încercați pantalonii cu pantofi, ceea ce vă va permite să verificați dacă acest model este într-adevăr potrivit pentru dvs.

 

Sperăm că ghidul nostru scurt de ajutor va fost folositor. Dacă sunteți în căutarea pantalonilor de denim perfecți, vizitați magazinul Ozonee: asigurați-vă că verificați promoțiile noastre și alegeți pantaloni la modă la un preț avantajos!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.