Astrologul Roxana Lușneac se cunună religios

0

La un an de când s-a cununat civil cu Stephane Cioriceanu, elvețianul căruia i-a dăruit un copil anul trecut, Roxana Lușneac face nuntă mare. În primăvară, astrologul specializat în Horoscop Vedic va merge în fața preoților pentru a le cere binecuvântarea căsniciei ei.

Programată în luna mai, nunta va avea loc la un hotel de lux din Capitală. Deși viitorii miri locuiesc în Elveția, ei au ales să se cunune religios în luna florilor și în țara natală a miresei. Ca un făcut, ziua nunții va sta sub semnul cifrei 2. Vor fi doi miri, două perechi de nași, două rochii pe care le va îmbrăca mireasa și două ceremonii – cea de cununie și cea de botez a fiicei lor.

Astfel, pentru o zi atât de importantă, mirii au ales să facă ambele ceremonii la Biserica Sfânta Sofia din zona Floreasca. Nici nașii nu au fost aleși la întâmplare. Cele două cupluri care le vor deveni părinți spirituali viitorilor soți sunt unchii și nașii de botez ai miresei! În familia Roxanei Lușneac tradiția nașitului se păstreză până la a 4-a generație. De asemenea, bebelușul cuplului va fi creștinat la rândul său de copiii nașilor de nuntă ai astrologului Roxana Lușneac. Invitații mirilor și micuței creștine vor sosi din Elveția, Franța, Spania, Italia, Ucraina, Portugalia, Liban, SUA, China,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.