ANTONIA, super stylish, sexy, spirited la concertul „Nocturn” al celor de la Carla’s Dreams

0

După 3 concerte sold out la Arenele Romane, Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în super show-ul „Nocturn”, o experiență începută în online cu multe piese și testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile, precum „Ne topim”, „Itsova”, „Ca benzina”, „Luna” și care a continuat cu un eveniment pe care publicul nu îl va uita prea curând.

În deschiderea show-ului, au cântat Mark Stam și Vanotek împreună cu Lori, Mikayla și Muse Quartet.

ANTONIA i-a lăsat fără suflare pe cei prezenți la eveniment datorită outfit-ului foarte cool și sexy: un body și niște pantaloni super hot de la Namilia și o pereche de bocanci Tommy Hilfiger.

Artista a fost unul dintre invitații speciali de la eveniment, care a urcat pe scena și a cântat două piese: „Te rog” și „Anxietate”.

„Nocturn” este evenimentul cel mai grandios al unui artist român cu o producție impresionantă de care s-au ocupat peste 100 de oameni, cu scena de 62 de metri liniari, 350 de mp de led, 4 kilometri de cablu, 1000kw consum, 400 de lumini, cel mai puternic sistem de sonorizare din țară, 20 de tiruri cu echipamente, o grafică dedicată.

Din punct de vedere al scenografiei, conceptul show-ului…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.