Andy Murray vorbește pentru prima oară despre masacrul care i-a marcat copilăria

0

Andy Murray este unul dintre cei mai buni tenismeni ai vremurilor noastre: a câștigat trei Grand Slam-uri, e campion olimpic și de Cupă Davis, și, desigur, e fost număr 1 mondial și parte a celebrului Big Four, grupul de patru jucători care a dominat circuitul ATP în ultimii 15 ani. Ca și cum calitățile lui sportive nu ar fi fost de-ajuns, este și unul dintre cei mai de treabă sportivi din circuit și un adevărat feminist, printre puținii jucători care au apărat dintotdeauna dreptul femeilor din sport la plată egală și la tratament egal. Însă viața (și cariera) lui nu a fost simplă, iar statutul de campion de azi s-a construit cu mari eforturi, mai cu seamă că Andy însuși a fost extrem de traumatizat, încă din copilărie.

Dacă despre multe dintre lucrurile prin care a trecut s-a mai tot discutat (cum ar fi cea mai recentă accidentare gravă, în urma căreia Andy Murray a trebuit să treacă printr-o operație riscantă la șold, care i-a pus sub semnul întrebării revenirea pe teren), sportivul a ales recent să vorbească, prin intermediul unui documentar, și despre lucruri pe care până acum se ferise să le spună. Cum ar fi, spre exemplu, cel mai traumatizant eveniment din copilăria sa.

Dezvăluirile sunt făcute în documentarul Andy Murray: Resurfacing, realizat de Olivia Cappuccini, și care este produs de Amazon și va fi lansat pe rețeaua de streaming vineri, 29 noiembrie. În film, sportivul se deschide în fața realizatoarei, care se întâmplă să fie și partenera fratelui soției sale, Kim. Olivia Cappuccini, oricum, se bucură de o mare încredere din partea sportivului, care nici măcar nu i-a cerut să vadă filmul înainte de premiera care a avut loc la Londra.

În…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.