Andreea Bălan a ajuns la spital în Mauritius cu fiica sa, Clara

0

Andreea Bălan a plecat în vacanță în Mauritius alături de soțul său, George Burcea, și cele două fiice, Ella și Clara. Andreea a ales să le împărtășească fanilor cum este în vacanță prin intermendiul unui vlog postat pe canalul de Youtube, iar ea a dezvăluit că a trecut prin momente destul de dificile deoarece fiica sa, Clara, nu s-a simțit bine și a trebuit să meargă cu ea la spital.

„Clărița nu se simte bine. Nu a mâncat nimic. De la shopping mergem la clinică acum, deoarece Clărița e din ce în ce mai moleșită, slăbită și i-am dat soluție de hidratare, dar asistentul de la hotel a spus că trebuie să o vadă un doctor, să o hidrateze mai bine. Am ieșit de la domnul doctor. A zis că este o bacterie, de la mâncare probabil și stomacul ei nu a reacționat bine. Trebuie să îi facă o perfuzie, îi pune antibiotic și e posibil să ne țină noaptea aici”, a spus Andreea Bălan în vlogul său.

Andreea a mai dezvăluit și faptul că doctorul a trebuit să îi facă anestezie fiicei sale. „Nu au reușit să îi găsească venele, să îi pună perfuzia mai repede pentru hidratare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.