Anastasia Soare, sărbătorită de Naomi Campbell la Ambasada României de la Paris

0

Anastasia Soare, românca supranumită „regina sprâncenelor la Hollywood, cea care a creat un imperiu beauty inovând și dezvoltând produse profesionale specializate, a fost în centrul atenției seara trecută la Paris, în cadrul unui eveniment care i-a onorat parcursul în industrie.

„Evenimentul Sephora Loves Anastasia a avut loc la Ambasada României de la Paris în prezența Ambasadorului român, a unor personalități din industrie, make-up artiști și influenceri. Loredana Groza a susținut un concert mixând piese românești cu cover-uri internaționale, acompaniată de Agurida. S-a încins chiar și o horă între români, francezi, americani. Spre sfârșitul serii a apărut și Naomi, buna prietenă a Anastasiei„, a relatat Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE.

Modelul Naomi Campbell a avut o apariție surprinzătoare la eveniment, purtând o rochie lungă, semnată Iris Van Herpen, și o perucă tunsă bob, brunetă. Naomi a fost însoțită de fotograful și bunul ei prieten, JR.

În luna septembrie a anului trecut, Anastasia Soare a încheiat un parteneriat cu fondul TPG, care, potrivit declarațiilor sale, îi va permite să-și extindă afacerea în Asia și în Europa, dar și în mediul online. Parteneriatul între Anastasia…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.