Anastasia Soare, „Regina Sprâncenelor” de peste Ocean: „Niciodată nu am încetat să spun că sunt româncă”

0

Anastasia Soare a primit titlul de cea mai bogată româncă de peste Ocean. Aceasta conduce un imperiu în Statele Unite ale Americii, locul în care a ajuns să primească denumirea de „Regima Sprâncenelor” de către vedete de talie internațională, cum ar fi Kim Kardashian, Michelle Obama sau Victoria Beckham.

Aceasta a strâns o avere foarte mare, este extrem de cunoscută în lumea întreagă, însă niciodată nu s-a ferit să spună că este româncă. Vine foarte rar acasă în țara natală, iar atunci când o face vorbește limba română la perfecție și se bucură să fie alături de conaționalii săi.

Aflată în România pentru a-și lansa un brand de cosmetice, Anastasia Soare a oferit un interviu în care vorbește despre evoluția carierei sale dar și ce reprezintă pentru ea faptul că este româncă.

”Am călătorit şi am fost peste tot, mai puţin în Brazilia. Niciodată nu am încetat să spun că sunt româncă. Că sunt mândră că m-am născut aici. (…) Orice pădure are uscături. Hai să celebrăm oamenii care sunt incredibili în România. Am foarte mulţi prieteni din SUA care vorbesc de IT-iştii din România că sunt cei mai buni”, a dezvăluit regina sprâncenelor, în interviul acordat la Antena 3.

Anastasia Soare a ajutat foarte mulți copii din România și a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.