Alex Velea și Antonia își sacrifică vacanțele pentru bani

0

Deși viața de artist pare, privită din exterior, una extrem de frumoasă și lejeră, în realitate, presupune multă muncă și perseverență pentru a rămâne în atenția publicului. Atât Alex Velea, cât și Antonia au învățat, de-a lungul timpului, să valorifice la maximum puținul timp liber pe care îl au.

Concerte, înregistrări în studio, lansări, promovări de piese, filmări de videoclipuri, reclame, contracte de imagine, ședințe foto sunt aspecte deloc de neglijat din viața lor, la care se adaugă rolul de părinți pentru cei doi copii, Dominic și Akim, în cazul Antoniei existând și Maya, fetița pe care o are cu Vincenzo Castellano și care trăiește în Italia.

Alex și Antonia, alături de fiii lor/ foto: Unica

În toată această aglomerare de sarcini se impune, desigur, câte o vacanță, din când în când. E necesară pentru recăpătarea forțelor. Multe vedete „fug” câte o săptămână, două, trei, pe tărâmuri exotice pentru a-și încărca bateriile, însă Antonia și Alex nu pot face asta.

„În vacanțe stăm, de obicei, 4-5 zile, nu apucăm niciodată să stăm într-o vacanță reală, să stăm 7-8 zile. Avem multe concerte, diverse contracte pe care trebuie să le onorăm, care ne asigură existența și traiul pe care ni-l dorim, trebuie să muncești pentru toată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.