Află totul despre închirierea autoturismelor din aeroportul Otopeni

0

Te reîntorci în țară sau călătorești în interes de serviciu cu avionul? Atunci în mod sigur vei avea nevoie de un mijloc de transport. Dacă familia, prietenii sau angajatorul nu te pot aștepta la aeroport, atunci alege să rezervi din timp un autovehicul.

În prezent, opțiunea de închiriere reprezintă cea mai accesibilă și cea mai utilizată variantă. Iată ce trebuie să știi despre serviciul de inchiriere masina aeroport Otopeni.

Serviciul de închiriere mașină aeroport Otopeni

Timpul este cel mai important factor al zilelor noastre. Alege să economisești timp și să te bucuri de cel mai bun confort indiferent de activitatea ta. Contra unui cost avantajos, te vei putea deplasa chiar dacă nu deții o mașină. Alege serviciile de închirieri auto. Te poți bucura de acestea oriunde ai nevoie. De exemplu, poți pleca cu autovehiculul închiriat direct după aeroport, sau îl poți prelua din locația stabilită de tine. Mai mult, perioada de închiriere poate fi de o zi, o săptămâna sau de cât ai tu nevoie.

Ce mașină să alegi?

Cu cât o companie de închirieri auto deține o bună experiență în domeniu, cu atât gama mașinilor este diversificată. Alege să rezervi din timp un autovehicul dacă nu ai nevoie imediat de acesta. Astfel, vei putea alege un model preferat. Vei descoperi un parc auto diversificat care conține mașini de oraș mici sau medii, mașini de teren, van-uri, mașini de lux, hibride sau chiar electrice. Gândește-te unde te vei deplasa și alege ce este mai potrivit pentru tine.

Nu uita să verifici polițele de asigurări

La fel ca în cazul unei mașini personale, și cea închiriată trebuie să dețină o poliță de asigurări. Cea obligatorie este RCA, iar cea facultativă poate fi de tipul Casco. Verifică dacă în prețul de închiriere RCA-ul este inclus sau trebui să-l achiți suplimentar. Unele companii de închirieri auto pot veni în sprijinul tău cu diverse oferte. De exemplu, poți plăti un singur tarif atât pentru polița RCA, cât și pentru cea Casco. Bine este să știi că nu trebuie neapărat să alegi o poliță facultativă, dar aceasta te va ajuta în cazul unor evenimente neplăcute din trafic pentru care tu ești responsabil. O altă situație este aceea în care găsești mașina lovită sau zgâriată în parcare. Pentru toate aceste situații, polița Casco te va proteja de costurile de reparații.

Ce trebuie să verifici înainte de a pleca cu mașina închiriată?

Înainte să pleci cu o mașină închiriată, se va face inspecția acesteia. Dacă autovehiculul are diverse zgârieturi sau alte avarii, acestea vor fi trecute de reprezentantul companiei de închirieri într-o fișă specială. Indicat este să participi și tu la această inspecție. Mai mult, asigură-te că autovehiculul este dotat cu trusă de prim ajutor, triunghi, vestă reflectorizantă, extinctor, cric și roată de rezervă. Dacă modelul de autoturism nu are un loc destinat roții de rezervă, atunci trebuie să dețină un kit de reparație anvelopa. Te va ajuta în cazul unei pene.

Poți anula o rezervare?

Pentru orice modificări ale rezervării este bine să discuți cu firma de închirieri auto. La fel și în cazul în care vrei să anulezi rezevarea. Anunță din timp și verifică politica companiei, astfel încât să știi cum se va proceda cu tariful achitat în avans. În general, firmele sunt flexibile în această privință, cu mențiunea de a anunța din timp orice modificare.

Alege să închiriezi o mașină de la o companie care deține experiență în domeniu. Accesează site-ul Pricecarz și alege calitatea. Vei descoperi o gamă largă de autovehicule, toate puse la dispoziția ta, astfel încât să conduci mașina pe care ți-o dorești!

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.