Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

0

Adevărul din spatele despărțirii lui Lady Gaga de Christian Carino este însă altul. Potrivit Us Weekly, se pare că de vină pentru despărțire este gelozia lui Carino. „Christian nu s-a comportat foarte frumos cu Gaga spre finalul relației sale, iar ea și-a găsit alinarea în persoana lui Jeremy (Renner, actorul din „Avengers” – n.red) în săptămânile dinainte de despărțire”, a precizat o sursă pentru Us Weekly.

Conform aceleiași surse, „Christian încerca să fie lângă ea tot timpul, îi dădea numeroase telefoane și mesaje. Încerca să o controleze, iar prietenii ei nu l-au plăcut niciodată”.

La jumătatea lunii februarie, reprezentantul oficial al lui Lady Gaga a confirmat pentru revista People că Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit definitiv.

Fanii au speculat că cei doi nu mai sunt împreună după ce Carino nu a participat alături de Lady Gaga la decernarea Premiilor Grammy. În plus, cântăreața nu a purtat nici inelul de logodnă.

Lady Gaga a confirmat logodna cu Christian Carino în luna octombrie a anului trecut când a participat la evenimentul ELLE’s Women in Hollywood organizat de revista ELLE US. Ea a susținut atunci un discurs emoționant în care a făcut referire și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.