Actrițe celebre, inculpate într-un caz de dare de mită

0

La solicitarea unor clienți de prestigiu, printre care și actrițele americane, intermediarii au falsificat dosarele copiilor, inclusiv rezultatele lor la examene pentru a le facilita admiterea la universitate, conform rechizitoriului.

Lori Loughlin

La conducerea rețelei se află William Singer, care a fost inclupat pentru patru capete de acuzare diferite, printre care extorcare și spălare de bani. Acesta a pledat vinovat în fața unui magistrat.

În total, grupul infracțional ar fi primit 25 milioane de dolari de la părinții care doreau să își vadă copiii la universități de prestigiu precum Yale, Stanford, Texas, UCLA, Wake Forest și Georgetown.

33 de părinți au fost acuzați de utilizarea serviciilor lui William Singer, care a primit sume curpinse între 200.000 și 6.5 milioane de dolari.

Felicity Huffman ar putea fi eliberată

Actrițe celebre, inculpate într-un caz de dare de mită

Felicity Huffman

Un judecător a decis ca Felicity Huffman să fie eliberată dacă va plăti cauțiunea în valoare de 250.000 dolari, după ce a fost pusă sub acuzare pentru dare de mită.

Actrița din „Neveste disperate” a fost inculpată pentru că a mituit mai mulți antrenori și administratori, alături de alți 50 de părinți, printre care și Lori Loughlin, relatează Mirror.co.uk.

Huffman, care are două fiice cu William H Macy, a fost acuzată că a plătit 15.000 de dolari, deghizați…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.