Actorii din „Friends” nu exclud posibilitatea unui remake al serialului

0

Jennifer Aniston a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres și a dezvăluit că este deschisă unei propuneri de reuniune a serialului „Friends”. Mai mult decât atât, actrița în vârstă de 50 de ani spune că ceilalți colegi ai săi ar fi, cu siguranță, încântați de idee: „Fetele ar face-o. La fel și băieții, sunt sigură. Orice este posibil.”

Nu este prima dată când Jennifer Aniston este întrebată despre o reuniune a sitcom-ului „Friends”, chiar Ellen abordând acest subiect anul trecut, însă fanii au înțeles că nu ar trebui să se entuziasmeze prea mult cu gândul la această posibilitate, chiar dacă răspunsul actriței a fost similar: „Orice este posibil, Ellen. Absolut orice. Adică, George Clooney s-a căsătorit.”

Courteney Cox, care a interpretat rolul Monicăi Geller în serial, a spus că, deși nu vede o reuniune întâmplându-se, nu ar refuza oportunitatea, dacă aceasta s-ar ivi: „Oamenii ne întreabă mereu – Veți face un remake? A fost o poveste despre un grup de oameni care sunt prieteni în jurul vârstei de 30 de ani. Nu știu dacă există un mod de a reface acest lucru. Nu o văd întâmplându-se. Chiar dacă aș face orice să fiu din nou într-o cameră cu acei oameni jucând și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.