Actori care s-au înțeles pe platoul de filmare, dar în viața reală s-au detestat

0

Pentru actori, este deja un lucru obișnuit să intre în pielea unui personaj și să fie nevoiți să se înțeleagă cu o anumită persoană, mai ales când lucrează și 15 ore pe zi cu acea persoană. Află că nu toți actorii au păstrat și în viața reală conexiunea pe care o aveau pe platourile de filmare. Și nu te aștepta acum să se urască și să înceapă să se vorbească pe la spate, ci doar să existe anumite divergențe între ei și să nu reușească să ajungă la un numitor comun.

Iată care sunt cele 14 perechi de actori care nu s-au putut înțelege dincolo de platoul de filmare:

1. Debra Messing și Megan Mullally

Debra Messing și Megan Mullally, care au interpretat rolurile lui Grace Adler, respectiv Karen Walker în sitcomul american “Will & Grace” au ajuns să nu se mai urmărească nici măcar pe Instagram. Și nu spunem noi asta, ci chiar Megan Mullally, care a postat la un moment dat pe Instagram faptul că se simte eliberată după ce a pierdut legătura cu o anumită persoană. Ulterior, ea și-a șters postarea, semn că ar regreta ceea ce a spus.

2. Nina Dobrev și Paul Wesley

Știm că te vei șoca, însă actorii din serialul „The Vampire Diaries” au dezvăluit faptul că la început nu s-au înțeles deloc. Chiar dacă acum se înțeleg, Nina a recunoscut că i-a fost destul de greu să stea aproape de Paul, cel puțin în primele cinci luni când au început să filmeze. Nina a spus că acum ei sunt cei mai buni prieteni și chiar a ajuns să îi cunoască și iubita. Acum, toți trei se înțeleg foarte bine. Să ne amintim faptul că și în serial cei doi au avut o relație tumultoasă, care s-a sfârșit cu o frumoasă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.