Aceste 10 seriale ar trebui să se termine în 2020! Iată de ce

0

Chiar dacă ne pare greu de crezut, unele dintre serialele noastre favorite pot ajunge la final din diverse motive, iar aici putem aduce în discuție fie o audiență scăzută ori faptul că regizorii mizează pe aceleași idei în serial, iar acesta își pierde farmecul. 

Cu toate că un serial nu ni se mai pare atât de interesant, continuăm să ne uităm la el, în speranța că ne va surprinde în cele din urmă. Iată care este motivul pentru care aceste 10 seriale ar trebui să se termine în 2020:

1. Grey’s Anatomy

Serialul Grey’s Anatomy a ajuns la sezonul 16, ceea ce nu poate decât să îi bucure pe fani. De-a lungul serialului, publicul a avut ocazia să o vadă pe Meredith Grey, personaj interpretat de actrița Ellen Pompeo, trecând peste momente dificile. Motivul principal pentru care ar trebui să se încheie este că fanii acestuia au avut parte până acum de povești cu adevărat incredibile, iar fiecare episod te-a determinat să te gândești la mai multe lucruri, dar și experimentezi diferite sentimente. În ultimul sezon, Meredith a ajuns și la închisoare, dar s-a și reîndrăgostit, astfel că fanii serialului nu ar mai fi la fel de surprinși ca până acum.

2. Riverdale

Riverdale este un serial extrem de apreciat de către adolescenți, și nu numai. Acesta îmbină cu succes misterul din Twin Peaks, dar și drama din Gossip Girl. Cu toate că acțiunea se petrece într-un oraș mic, este greu să urmărești tot ceea ce se întâmplă între Archie, Jughead, Betty și Veronica. Ba mai mult, este greu de identificat și intriga serialului, mai cu seamă că în afară de Jughead Jones, poveștile celorlalte personaje au în prim-plan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.