Accesorii & piese stylish, dar inutile în vremea pandemiei

0

Hai să luăm un exemplu – geanta în formă de vioară, de la Moschino. Mi se pare tâmpă în general, dar acum o găsesc și mai tâmpă. Parcă văd o fashionistă în depresie, cântând (și plângând) la geantă, tolănită deloc ca pentru Instagram pe o canapea, cu un castron de semințe alături. Da, cunosc cazuri. Bine, pe Instagram se propun mai sofisticățele. Dar nu sunt! Asta nu înseamnă că generalizez.

Topul din care nu poți scoate mâinile, de la Balmain. Adică cum? De ce nu ai scoate mâinile dintr-un top? Că ce? Nu vreau să știu ce face acum, săraca fashionistă care a tocat bănuții munciți cu greu (să nu exagerăm!), obligată fiind să dea cu spirt prin baie. Suferă, scoate topul și freacă chiuveta!

Geanta din blană de vizon, de la Fendi – ok, lăsăm la o parte (momentan) cruzimea. Dar genteica din blană ce rol joacă? Ține de cald? Nu e nici atât de mare încât să fie pătură, și nici din aur, încât să zici c-o lași la amanet. Hm, delicată treabă!

Ochelarii-televizor cu lanț XXL în dotare, de la Gucci
– faza e că acești ochelari nu prea se așază bine pe nicio față, mai ales pe o față secată de tristețe, pentru că e obligată să stea în casă și nu admiră nimeni investiția. Of, dar lanțul, ce facem cu lanțul? Ne jucăm cu el, îl răsucim, îl învărtim, sau…?

Cuibul cu pene pe post de pălărie, de la Koché – nu-i văd nicio justificare. Sau, poate, văd una. Dacă te apuci, de plictiseală, să te joci singură prin casă de-a Coliba unchiului Tom sau de-a Coana Chirița în provincie. Cum ai da-o, cum ai lua-o, ți-ai cam luat țeapă cu investiția.

Coiful din ceva ce pare tablă, de la Rick…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.