„A trebuit să mă reinventez”

0

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma unui teribil accident rutier. În multe dintre interviurile sale, Răzvan a mărturisit că, de-a lungul carierei, s-a confruntat cu perioade dificile, ajungând chiar la faliment.

Răzvan Ciobanu, despre cariera sa în modă: „A trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție”

Răzvan Ciobanu și-a descoperit pasiunea pentru modă în copilărie. Mărturie stau hainele distruse ale mamei sale, cărora a decis să le dea o nouă formă cu foarfeca. Carieră să nu a fost una lineară, fiind întreruptă de o depresie severă și de faliment în 2010.

Răzvan Ciobanu a vorbit despre momentele de cumpănă din viața sa.

„Între 2010 și 2015 sau 2014, a fost perioada în care a trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție. Nu aveam practic niciun job. Nu venea niciun ban de nicăieri. Încercasem să stau în Londra și nu am rezistat mai mult de un an”, a declarat Răzvan Ciobanu într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Acces Direct”, conform Libertatea.

A încercat să se lanseze în Londra

Creatorul de modă a povestit și despre încercarea sa de a intra în lumea modei din Marea Britanie.

Citește și: Mesajele vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu

„Am încercat să-mi găsesc un job ca designer. Era complicat pentru că mi se spunea la interviuri că sunt overqualified (supracalificat) și nu înțelegeam ce se întâmplă”, a precizat designerul.

În acel moment, Răzvan spune că prietenii i-au întors spatele. „Prietenii nu mai erau demult. Când oamenii au o situație mai delicată sau pe care ceilalți nu o înțeleg, atunci aleg probabil să rupă orice legătură. (…) Cred că orice fel de prietenie se bazează pe un interes, de orice fel. Nu trebuie să fie de ordin material, dar trebuie să existe un interes”, a precizat designerul.

Ce studii avea Răzvan Ciobanu?

A…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.