9 seriale cu adevărat terifiante care au la bază crime reale

0

Fie că suntem adeptele serialelor de comedie sau romantice, și cele bazate pe crime din viața reală au farmecul lor, mai cu seamă că unele urmăresc poveștile unor persoane extrem de cunoscute, cum ar fi cea a asasinării designerului Gianni Versace. 

Cu toate că vrem mereu să vedem partea plină a paharului și să urmărim seriale sau filme cu final fericit, ar trebui să îți dai seama că aceste seriale au povești interesante și reflectă o parte a societății noastre, indiferent că vrem să credem asta sau nu. Astfel că, iată lista noastră a celor mai interesante 9 seriale care au la bază crime reale:

1. Mindhunter

Serialul Mindhunter are la bază romanul Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit. În serial se vorbește despre Bill Tench, care este un fost psiholog și actual agent FBI. El se folosește de informațiile pe care le obține de la criminali pentru a rezolva unele dintre cele mai terifiante crime.

2. American Horror Story

American Horror Story surprinde o serie de povești și personaje cu adevărat interesante. În fiecare sezon vei putea observa povești noi inspirate din viața reală. Încă din primul sezon, unele dintre crime au ca sursă de inspirație masacrul din 1966 care îl are în prim-plan pe Richard Speck.

3. I Am the Night

I Am the Night este o serie care urmărește povestea unei tinere care este în căutarea propriei sale identități. În toată căutarea trecutului său, ea întâlnește un bărbat care este implicat în mai multe crime. Serialul este bazat pe povestea lui Elizabeth Short, cunoscută și sub numele de Black Dahlia, victimă a unei crime extrem de cunoscută, întâmplată în 1947 în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.