9 semne că îți plac bărbații toxici și cum să scapi de acest obicei

0

De parcă ne face plăcere să facem parte din toată această drama a emoțiilor. Poate fi vina obișnuinței, dar personal nu voi înțelege niciodată de ce sunt persoane care se complac în aceste situații.

Când vine vorba de mine, pot spune că nu am fost niciodată genul de persoană care să aibă un tipar pe care să-l urmeze referitor la relații, așa că oamenii din viața mea au fost foarte diferiți între ei. Și astfel am învățat de la fiecare câte ceva.

Din nefericire, unele persoane nu au norocul acesta. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji. Primul pas spre rezolvarea problemei este realizarea faptului că te confrunți cu una.

Așa că îți dezvăluim 9 motive pentru care alegi mereu să fii în preajma unui bărbat toxic și cel mai important, o să îți spunem despre cum poți scăpa de acest obicei.

1. Nu vrei să rămâi singură – ești îngrozită de ideea că toți cei din jurul tău sunt în relații și te simți în plus mai mereu. Un sentiment de acest fel este cel care te îndeamnă să accepți orice persoană care apare în viața ta doar pentru a părea că faci parte dintr-un grup.

2. Îți plac situațiile dificile – nu ești tocmai genul de persoană căreia să îi placă liniștea când vine vorba de viața sentimentală. Drama este plăcerea ta vinovată și, deși îți este greu să admiți, o relație fără certuri este pentru tine o risipă de timp. Ceartă, ceartă, ceartă – asta face împăcarea mult mai bună, nu-i așa?

3. Crezi că poți schimba persoanele – ceea ce nu vrei să înțelegi este faptul că sunt mari șansele ca ajutorul nedorit să se întoarcă împotriva ta. Nu este datoria ta să alegi pentru alte persoane, iar intenția ta de a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.