9 moduri subtile prin care să-i arăți unui bărbat că îl placi

0

Bărbaţii au tendinţa de a fi uşor neatenţi atunci când vine vorba de semnalele pe care tu vrei să le transmiţi, iar faptul că îţi atingi părul atunci când vorbeşti cu el a devenit passé.

Dacă într-adevăr vrei să-l faci conştient de faptul că îl placi şi totuşi şi să nu-i spui asta chiar de la prima întâlnire (deşi, te încurajăm să fii cât se poate de directă!) există anumite semnale pe care i le poţi da, desigur, într-un mod subtil. O primă soluţie ar fi să găseşti o modalitate de mijloc între a fi mult prea directă şi indiferentă.

Iată care sunt cele 9 moduri subtile prin care îi poţi atrage atenţia celui pe care îl placi în secret:

1. Spune adio contactului vizual!

Ştim că până acum îl fixai cu privirea atunci când îl vedeai în club, dar acum, iată că o altă variantă de a-i atrage atenţia constă într-o îmbrăţişare sau chiar un sărut de la revedere, asta în cazul în care eşti foarte curajoasă.

Scapă de această barieră cum că ar trebui să aştepţi ceva timp până când să-l săruţi sau să-i atingi mâna. Suntem în 2019 şi iată că lucrurile se întâmplă mult mai repede decât ai crede!

2. Cumpără-i o băutură!

Surprinzător sau nu, se pare că până şi tu, fată fiind, îi poţi face cinste cu o băutură! Nu aştepta mereu ca el să facă primul pas în acest sens, iar data viitoare, când vă întâlniţi, fie că ieşiţi să luaţi masa sau să vă distraţi în club, cumpără-i ceva de băut şi sigur nu vei regreta. Ne poţi mulţumi după!

3. Complimentează-l atunci când îl vezi!

Dacă nouă femeilor ne place atunci când ni se fac anumite complimente, ei bine, şi în cazul bărbaţilor se întâmplă fix la fel. Pentru a reuşi să-l impresionezi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.