9 lucruri de reținut din rutina de seară a celebrităților

0

Prin urmare, este firească preocuparea oamenilor pentru rutina de seară, iar în articolul ce urmează vom observa obiceiurile de împrumutat ale femeilor de succes.

1. Deconectarea de la aparatura electronică

Nu este un secret faptul că aparatura electronică de care am devenit dependenți este dăunătoare pentru organism. Acesta este motivul pentru care odihna trebuie neapărat să presupună o pauză de la tehnologie. Arianna Huffington, editor șef al AOL Huffington Post Media Group, este doar una dintre persoanele care consideră îndepărtarea gadgeturilor un pas indispensabil în rutina de seară.

2. Întocmirea unei liste de lucruri de făcut în ziua ce urmează

Designer si antreprenor, Lauren Conrad, își încheie ziua prin realizarea unei liste de lucruri de făcut dar și prin stabilirea unor obiective pe termen scurt. Așadar, fie că îți propui să ajungi dimineața următoare la sală, să încerci un nou restaurant sau să petreci puțin mai mult timp cu familia, astfel de gânduri îți pot da un sentiment de siguranță pentru a adormi mai liniștit. În plus, acest obicei îți poate garanta și mai multă productivitate de zi cu zi, fiind conștient de sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

3. O baie relaxantă

Fără a invoca și motivele de igienă, un duș sau o baie fierbinte reprezintă modul perfect de a încheia o zi lungă. Este momentul în care te poți bucura de parfumul plăcut al săpunurilor favorite, poți reflecta asupra zilei tale, poți asculta albumul preferat. Orice ai alege, relaxarea și pregătirea pentru un somn odihnitor sunt aproape sigure, aspect garantat de actrița Viola Davis ori producătoarea Oprah Winfrey.

4….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.