9 filme pe care merită să le vezi în ianuarie la cinema

0

Comedii, acțiune, SF, musical, thriller – iată care sunt filmele pe care trebuie să le vezi luna aceasta în cinematografe.

Cats

Filmul are la bază muzicalul lui Andrew Lloyd Webber, care a bătut orice record de longevitate pe scena internațională și din distribuție fac parte James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, dar și Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic. Pelicula este așteptată cu mare curiozitate de cinefili deși, după apariția trailer-ului oficial, mulți s-au declarat dezamăgiți și chiar șocați de transformările nu foarte inspirate prin care au trecut actorii. Cu toate acestea, decorul spectaculos, tehnologia de ultimă oră și stilurile de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step ar trebui să reprezinte puncte de atracție și să te determine să mergi în cinematografe pentru a-l viziona.

Premiera: 3 ianuarie 2020

Knives Out (La cuțite)

Un film cu o distribuție de zile mari: Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Daniel Craig, Toni Collette, Christopher Plummer, Michael Shannon, Don Johnson. Acțiunea filmului se învârte în jurul unei crime a cărei victimă este celebrul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer). Detectivul Benoit Blanc (Daniel Craig) este însărcinat cu rezolvarea cazului, însă disfuncționala familie a lui Harlan și angajații acestuia nu par deloc doritori să ajute la identificarea criminalului.

Premiera: 3 ianuarie 2020

The Grudge (Blestemul)

Pasionații de filme horror așteaptă cu nerăbdare și multă curiozitate această peliculă în care Andrea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.