9 cupluri de actori care au avut o chimie extraordinară

0

Dacă aveai impresia că doar Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai frumoase cupluri, atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală, află că mai sunt o mulțime de exemple de cupluri de actori care ne-au impresionat, atât prin rolurile pe care le-au interpretat, cât și prin intensitatea cu care le-au interpretat. 

Iar dacă ești o fană a poveștilor de dragoste, fie ele clasice sau moderne, aceste cupluri care au interpretat rolul unui cuplu în filmele în care au jucat, s-au potrivit atât de bine, încât am putea crede cu ușurință că au format un cuplu și în viața reală. Iată care sunt cele nouă cupluri de actori care au o avut o chimie extraordinară pe platourile de filmare:

1. Angelina Jolie și Brad Pitt

În mod cert, Angelina Jolie și Brad Pitt vor rămâne unul dintre cele mai frumoase cupluri. Iar dacă vorbim de filmele în care cei doi au jucat, cel mai recent este filmul By The Sea, care spune povestea a unui cuplu proaspăt căsătorit care decide să își petreacă vacanța într-un oraș la malul mării, dorindu-și în același timp să își salveze și căsnicia. Un alt film în care cei doi au jucat este și Mr. & Mrs. Smith. Filmul surprinde povestea unui cuplu care ascunde un secret cu adevărat neașteptat, și anume amândoi sunt asasini plătiți.

2. Sandra Bullock și Keanu Reeves

Sandra Bullock și Keanu Reeves au apărut pentru prima dată împreună în filmul Speed, din anul 1994. Filmul spune povestea lui Jack Traven, interpretat de Keavu Reeves, care reușește să salveze un autobuz plin de oameni. De asemenea, cei doi au mai jucat și în filmul The Lake House, care spune povestea lui Kate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.