9 celebrități de la Hollywood care au avut parte de experiențe marcante în carieră

0

Din exterior, vedetele de la Hollywood au o viață de invidiat. Însă, fie că ne poate părea surprinzător sau nu, dar în cele mai multe dintre cazuri, cariera actorilor sau a celebrităților de la Hollywood poate fi influențată de anumite lucruri. Fie că vorbim de depresie, consum excesiv de alcool, substanțe interzise, cariera unora dintre cele mai cunoscute celebrități de la Hollywood a fost ruinată din cauza acestor lucruri.

În unele cazuri, vedetele nu au mai putut să își refacă acea carieră de succes pe care o aveau, însă, în alte cazuri, și-au putut depăși dependența de alcool sau de droguri pe care o aveau. Iată care sunt celebritățile care au avut experiențe cu adevărat marcante în cariera lor:

1. Macaulay Culkin

Actorul Macaulay Culkin, cunoscut pentru rolul său din seria „Home Alone” este exemplul perfect pentru faptul că unele vicii pot avea un impact asupra carierei. Încă din adolescență, el a fost dependent de alcool și droguri. Ba mai mult, în anul 2004 chiar a fost arestat pentru posesie de droguri.

2. Lindsay Lohan

Un alt exemplu pentru faptul că o carieră poate fi ruinată extrem de ușor este Lindsay Lohan. Ea a fost internată de mai multe ori la dezalcoolizare, iar de mulți ani se luptă cu dependența de droguri. În anul 2007, ea a ajuns la închisoare după ce a fost prinsă în timp ce se afla sub influența alcoolului la volan.

3. Mary-Kate și Ashley Olsen

Mary-Kate și Ashley Olsen sunt cunoscute pentru rolurile din serialele „Two of a Kind”, „So Little Time”, „Mary-Kate and Ashley in Action!”. Cele două au decis să renunțe la aparițiile în public, mai cu seamă cu Mary-Kate s-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.