8 tendințe importante de la Săptămânile Modei

0

New York-ul a pus în lumina reflectoarelor lenjeria intimă propusă ca outwear în combinație cu haine purtabile a căror element recurent a fost spatele gol. Londra a rămas în continuare înrădăcinată în stilul său, în schimb designerii nu au evitat adăugarea subtilă a unor elemente noi. Catwalk-urile din Milano au reprezentat diversitate. Fendi a reintrodus moda anilor 70, pe când Gucci portretizează nostalgia anilor 90, iar Prada prezintă o colecție clean, alcătuită din piese vestimentare moderne, dar fără moarte. Parisul însă prezintă piese memorabile a căror inspirație se trage din stilul clasic french girl, arhivele anilor 70 sau chiar istoria Mexicului.

Iată 8 tendințe identificate în cele patru capitale ale modei:

1. Micro&Mini

Fustele mini și pantalonii scurți au făcut ravagii în cadrul prezentărilor de la Fashion Week. Acest lucru spune multe despre ce urmează să vedem pe stradă sezonul următor..

2. Pălăriile sus!

Imaginează-ți cele mai extravagante pălării posibile peste tot în jurul tău… cu asta te va surprinde primăvara și vara anului 2020, designerii au decis!

3. Jos mânecile

Ținutele de mers la muncă au fost reinventate.. sau mai bine zis, decupate. Atât vestele oversized cât și cele pe corp au fost elemente recurente în luna modei.

4. Gulerele Peter Pan

Apărute în Neverland și aduse la Fashion Week, gulerele rotunjite, normale sau supradimensionate au reprezentat un detaliu important în viziunea creatorilor de pretutindeni.

5. Ochelarii cu lanț

Utilul se îmbină cu plăcutul iar rezultatul este o pereche de ochelari cu lanț, a căror scop este să te facă să arați cool indiferent dacă îi porți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.