8 semne care arată că partenerul tău nu este potrivit pentru tine

0

Și nu ne referim aici la defecte fizice deoarece nu contează aceste aspecte, ci mai degrabă la aspecte ce țin de indiferență, neimplicare și faptul că nu este acolo atunci când ai realmente nevoie de el.

Noi, ca femei, ne încăpățânăm să căutăm în partenerul nostru acea persoană perfectă, înțelegătoare, de încredere și capabilă să ne susțină în toate demersurile noastre. Trebuie să îți dai seama când ești fericită cu adevărat și dacă partenerul tău este dispus să te facă fericită. Dacă răspunsul este nu, atunci ar fi cazul să renunți la acea persoană, implicit la relație și să îți dedici timpul ție și dezvoltării tale.

În mod cert, trebuie să fii atentă la toate semnalele pe care el le dă și care crezi că ar arăta faptul că el nu este potrivit pentru tine. Cu siguranță nu îți va spune în față ceea ce îl deranjează deoarece nu va vrea să te rănească.

Chiar dacă ai sentimente extrem de puternice pentru el, trebuie să te gândești la fericirea ta și la faptul dacă relația în care ești este benefică pentru tine. Iată care sunt semnele care arată că partenerul tău nu este potrivit pentru tine:

1. Te-a înșelat

În primă fază, dacă descoperi că partenerul te-a înșelat, vei avea tendința de a rupe orice legătură cu el, însă discutând după ceea ce s-a întâmplat, vei putea ceda și continua relația cu el. Chiar dacă s-a întâmplat o singură dată sau de mai multe ori, acest lucru înseamnă că el nu acordă respect relației voastre și că își dorește cu totul și cu totul altceva. Cu siguranță îi va părea rău și va dori să își îndrepte greșeala, însă trebuie să reții faptul că faptele rămân și nu pot fi șterșe cu buretele. Meriți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.