8 piese esențiale sub 200 lei, pentru zile mai bune

0

Nu vom rezista fără shopping prea mult timp, și până la urmă și shopping-ul are rolul său terapeutic. Atâta timp cât cumperi conștient și nu cheltui prea mult nu riști nimic. Așa că, iată piesele pe care ți le recomandăm pentru vara mult așteptată și pentru zilele pe care le vom putea petrece cât mai curând (sperăm) în aer liber.

1. Topul din denim

Îl poți purta ca atare, cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau deasupra unui tricou alb fără mâneci. Este o piesă versatilă care îți va scoate styling-urile din anonimat. Și ce crezi, se potrivește și pe timp de iarnă cu un pulover din cașmir pe dedesubt.

Top din denim, Zara, 129,90 lei

2. Rochia cu cumerii dezgoliți

Este rochia de care ai nevoie în garderoba ta din simplul motiv că nu se va demoda niciodată și că vine bine oricărei siluete. Detaliul umerilor dezgoliți este extrem de sexy dar în același timp ascunde orice alte imperfecțiuni.

Rochie din bumbac, H&M, 129,90 lei

3. Jeanșii cu pense

Jeanșii cu talie înaltă, pense și cu vedere la gleznă sunt potriviți pentru orice top scurt, piesa preferată a adolescentelor pentru vară. Însă nu uitați, este foarte important ca topurile scurte să fie asortate mereu cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Jeanși, Bershka, 129,90 lei

4. În loc de geantă…

Poartă o borsetă albă, în bandulieră. Se potrivește de minune cu orice rochie înflorată, romantică, mai ales că îi va da acel aer fresh de care are nevoie.

Borsetă din piele ecologică, Stradivarius, 69,90 lei

5. Cămașa din mătase

În ultima vreme nu ți-am mai recomadat cămăși din mătase dar așa cum am mai spus, acum este momentul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.