8 motive pentru care nu mă tem să fiu singură

0

Și mai cred că, în anumite momente ale vieții, asta este exact ceea ce ne trebuie. În trecut, mi se părea că a fi singură este cel mai înspăimântător lucru care mi se putea întâmpla. Dar după ce am fost implicată în relații cu bărbați manipulatori, meschini, nesiguri pe ei sau chiar și abuzivi, mi-am dat seama că înspăimântător nu este să fii singură, ci să ai parte de o relație oribilă. Știu cum este să suferi și ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mă aflu din nou într-o astfel de situație.

Singurătatea m-a ajutat să învăț lucruri noi despre mine și mi-a oferit oportunități despre care n-am știut vreodată că există. Mi-a dat noi perspective asupra vieții și m-a făcut să explorez noi dimensiuni ale personalității mele, investind astfel mai mult în auto-cunoaștere și auto-dezvoltare. Însă n-aș vrea să fiu greșit înțeleasă. Nu vreau să spun nici un moment că nu prețuiesc dragostea sau că relațiile mi se par o pierdere de timp, ci că pur și simplu eu una nu mă tem să fiu singură. Mă tem însă să fiu cu un tip care nu dă doi bani pe mine. Iată de ce:

1. Nu mă tem să fiu eu însămi, mă tem să fiu cu cineva care nu mă lasă să fiu eu însămi

Nu mi-e teamă să petrec timp doar eu cu mine însămi. Dar mă tem să fiu cu un bărbat care nu mă acceptă și care nu mă prețuiește pentru ceea ce sunt eu cu adevărat. Un bărbat care nu-mi acceptă defectele și care încearcă să mă transforme în ceva ce nu sunt. Un bărbat care mă critică constant și care mă face să cred că nimic din ceea ce fac nu este bine, care nu mă lasă să mă bucur de lucrurile care îmi plac și care nu-mi respectă limitele și libertatea. Un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.